Butikken

Wilén store er en ny butik som åbnede i Oktober 2020 af ejer Katrine Wilén. Katrine har en bachelorgrad i mode og design fra Margretheskolen / Scandinavian Academy of Fashion Design. Hun har god sans for at skabe unikke og tidsløse designs, og har øje for at spotte nye trends og produkter på markedet. En af Katrines ambitioner med butikken er, at der løbende vil komme mange flere af hendes egne designs til salg i butikken.

Vores varer er købt, og nøje udvalgt hos vores leverandører i de største modebyer i Europa. Der er her særligt kræset for detaljen, samt at finde produkter, der ikke findes i andre nærliggende butikker. Vi stræber efter at udvælge unikke items, som altid matcher de nyeste trends. Vi indkøber med bæredygtighed som et af vores primære fokusområder, hvilket betyder at vi kun har få af hver style. På den måde kan vi skabe en mere unik oplevelse for dig. Vores sortiment spænder bredt, og uanset om du skal bruge tøj til hverdag eller fest, kan du finde det hos os. 

Som gæst i vores butik er der fokus på at give en god oplevelse, med god kundekontakt. Her er altid plads til at få lidt at drikke mens du er i prøverummet, samt god energi med plads til dit behov. 

 

Spørgsmål

Vi gør vores bedste for at møde vores kunder i øjenhøjde, og yde vores bedste når det kommer til kundeservice. Skulle du få brug for vejledning i forbindelse med dit køb, eller har du generelle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail info@wilen.dk, så vil vi med glæde hjælpe dig.