Du vil med medlemskab hos Wilén Store få en ekstra personlig shoppingoplevelse, mulighed for at gemme dine favoritter, få personlige tilbud, følge dine bestillinger og meget mere. Vi beder dig læse disse medlemsvilkår igennem samt acceptere dem. Disse vilkår er gældende for alle, der vil oprette en profil hos os. 

Registrering og medlemskab

Medlemskabet er personligt og kan ikke overlades til en anden, og du kan kun have 1 medlemskab på wilen.dk. Du er ansvarlig for, at de oplysninger du udfylder, er korrekte. Skulle det vise sig, at du har udfyldt forkerte oplysninger ved registreringen, kan det medføre, at din profil bliver slettet. Vær forsigtig med dine loginoplysninger og håndter dem på en sikker måde. Som medlem er du selv ansvarlig for dine login oplysninger. Du vil blive anset for at være ansvarlig for betaling af alle bestillinger, der foretages via din profil. Ved at godkende disse medlemsvilkår forpligter du dig også til ikke at misbruge sitet eller medlemskabet ved eksempelvis at sende spam eller virus. Wilén store har ret til at kontrollere din medlemsprofil, når mistanke om misbrug af vilkårene forekommer. Et medlem som ikke opfylder vilkårene kan uden advarsel få opsagt sit medlemskab.

Fordele for dig, som er medlem

Som medlem er du blandt de første til at få af vide når vi får nye varer hjem, når vi kører kampagner. Derudover får du adgang til eksklusive medlemstilbud. 

Opsigelse af medlemskab

Dit medlemskab gælder indtil videre, men du kan når som helst opsige dit medlemskab ved at kontakte vores kundeservice. Hvis du ikke har logget ind, shoppet eller interageret med os overhovedet (f.eks. ved at kontakte kundeservice) inden for 36 måneder, kan dit medlemskab blive opsagt. Dit medlemskab kan også opsiges af os, hvis du har brudt medlemsvilkårene eller misbrugt dit medlemskab på anden vis.

Ændringer af medlemsvilkår

Wilén store forbeholder sig retten til at foretage ændringer i disse medlemsvilkår når som helst. Alle ændringer af disse medlemsvilkår vil blive publiceret på sitet eller sendes ud via e-mail. Wilén store anbefaler dog, at du holder dig opdateret på sitet regelmæssigt for at se, om der er sket eventuelle ændringer af medlemsvilkårene.

Kontakt og spørgsmål

Har du nogle spørgsmål omkring medlemskabet, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail info@wilen.dk