TERMS & CONDITIONS

Ved køb på webshoppen www.wilen.dk accepterer du automatisk følgende vilkår.  

Levering

Alle ordrer bliver sendt 1-2 arbejdsdage efter bestilling. 

Fragtomkostninger vil blive vist ved check-out. I tilfælde af at pakken ikke bliver hentet ved udleveringsstedet og den bliver sendt tilbage til os, vil du blive opkrævet fragtomkostningerne. 

Afhentning i butik

Du er velkommen til at afhente din online ordre i Wilén Store efter aftale. Send os en e-mail for at aftale nærmere. 

Butikkens adresse er: 
Hyskenstræde 16, stuen
1207 København K  

og 

Nørrebrogade 106, st. th
2200 København N

Betaling 

På www.wilen.dk kan du betale med følgende kort: Visa, Mastercard, Amercian Express. Beløbet trækkes først fra din konto, når varerne sendes. Alle priser er inklusiv 25% moms. 

Retur

Vi tilbyder 14 dages fuld returret for ordrer købt på www.wilen.dk. Du skal informere os på e-mail info@wilen.dk at du har fortrudt dit køb, og sende varerne tilbage senest 14 dage efter levering. 

Hvis returretten skal gælde, skal varen være i samme stand som ved modtagelsen, og ikke have mistet værdien. Derfor skal produktet være ubrugt, og stadig med prismærket på. Produktet skal pakkes så omhyggeligt som muligt, som det blev modtaget. 

Når vi har modtaget produktet og accepteret returneringen, overfører vi hurtigst muligt beløbet til samme konto, som betalte produktet. Bemærk venligst, at køberen er ansvarlig for forsendelsesomkostningerne ved returnering. Produktet skal sendes med levering til butikken, da vi ikke afhenter pakker i pakkeshops.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage varen, uden samtidig at give tydelig meddelse herom.

Du er også velkommen til at returnere pakken personligt i vores butik: 

Wilén Store
Hyskenstræde 16, stuen
1207 København K 

Eller 

Wilén Store
Nørrebrogade 106, st. th 
2200 København N

OBS varer som er købt fysisk i butikken returneres ikke. 

Varer købt gennem vores instagram kan byttes til noget andet eller til tilgodebevis. Pengene gives ikke retur

 

Klager

Du har reklamationsret på alle varer købt inden for 24 måneder. Klager gælder ikke, hvis det er sket på grund af forkert brug, forkert vask, manglende vedligeholdelse eller generelt slid. Ved eventuel klage skal du skrive til os på e-mail info@wilen.dk, med et billede af produktet og en kopi af din faktura og sende produktet til vores butik. 


GDPR

Du er til enhver tid velkommen til at få oplysninger om, hvilke data vi har om dig. Ingen personlige data gemmes i vores systemer i over fire år. Ingen oplysninger vil blive givet eller solgt til nogen tredjepart.